Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Visby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Visby

Visby är en charmig stad på Gotland som är känd för sina vackra medeltida ringmurar och sin rika historia. Staden är livlig särskilt under sommarmånaderna när turister från när och fjärran besöker den för sin vackra natur och det historiska kulturarvet. För invånarna och besökarna i Visby erbjuds nu också bekvämligheten med matkasseleverans direkt till dörren. Denna service är perfekt för den som vill njuta av goda måltider utan besväret med att planera och handla. Matkassar är ett utmärkt sätt att spara tid, upptäcka nya smaker och äta hälsosamt.

Upptäck matkassar i Visby

matkassarna.se förstår vi att det kan vara svårt att välja bland alla tjänster för matkasseleverans. Därför har vi samlat information om olika leverantörer som levererar till Visby, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. Vår webbplats ger dig en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Ställ en budget för din matkasse och välj därefter ett alternativ som matchar denna.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot, då detta kan ge en indikation på kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Fundera över antalet recept du vill prova på och välj en matkasse som matchar din äventyrlighet i köket.