Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Visby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Visby

Visby är en charmig stad på Gotland som är känd för sina vackra medeltida ringmurar och sin rika historia. Staden är livlig särskilt under sommarmånaderna när turister från när och fjärran besöker den för sin vackra natur och det historiska kulturarvet. För invånarna och besökarna i Visby erbjuds nu också bekvämligheten med matkasseleverans direkt till dörren. Denna service är perfekt för den som vill njuta av goda måltider utan besväret med att planera och handla. Matkassar är ett utmärkt sätt att spara tid, upptäcka nya smaker och äta hälsosamt.

Upptäck matkassar i Visby

matkassarna.se förstår vi att det kan vara svårt att välja bland alla tjänster för matkasseleverans. Därför har vi samlat information om olika leverantörer som levererar till Visby, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. Vår webbplats ger dig en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Ställ en budget för din matkasse och välj därefter ett alternativ som matchar denna.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot, då detta kan ge en indikation på kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Fundera över antalet recept du vill prova på och välj en matkasse som matchar din äventyrlighet i köket.