Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vitaby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vitaby

Vitaby är en charmig liten ort i Skåne län där samhällskänslan är stark och naturen närvarande. Detta lugna samhälle med sina pittoreska hus och grönskande omgivningar erbjuder en tillvaro där man gärna njuter av god mat tillsammans med familj och vänner. Med närhet till både hav och odlingslandskap, värderas lokalproducerad och fräsch mat högt av invånarna. För de som bor i Vitaby och önskar en enklare vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Att beställa en matkasse innebär att man får färdiga matkassar med recept och alla ingredienser som krävs för att laga till måltider.

Välj rätt matkasse för dig

Vi på matkassarna.se vill göra det enkelt för dig att hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Vitaby. På vår sajt kan du enkelt se vilka alternativ som finns, så att du kan välja den som passar dig och din familj bäst. Vi tillhandahåller nyttig information så som betyg, utbud, priser och leverans, men också specifika detaljer som pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för dig som vill äta lite nyttigare.

Tips inför din beställning

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker du bör fundera över:

  • Tänk på hur många personer i ditt hushåll som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för vad du är beredd att betala för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Gå igenom och jämför antalet recept som ingår i de olika matkassarna.
  • Genom att tänka igenom dessa punkter kan du känna dig trygg i ditt val och hitta en matkasseleverans som passar just din familjes smak och behov.