Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vitaby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vitaby

Vitaby är en charmig liten ort i Skåne län där samhällskänslan är stark och naturen närvarande. Detta lugna samhälle med sina pittoreska hus och grönskande omgivningar erbjuder en tillvaro där man gärna njuter av god mat tillsammans med familj och vänner. Med närhet till både hav och odlingslandskap, värderas lokalproducerad och fräsch mat högt av invånarna. För de som bor i Vitaby och önskar en enklare vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Att beställa en matkasse innebär att man får färdiga matkassar med recept och alla ingredienser som krävs för att laga till måltider.

Välj rätt matkasse för dig

Vi på matkassarna.se vill göra det enkelt för dig att hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Vitaby. På vår sajt kan du enkelt se vilka alternativ som finns, så att du kan välja den som passar dig och din familj bäst. Vi tillhandahåller nyttig information så som betyg, utbud, priser och leverans, men också specifika detaljer som pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för dig som vill äta lite nyttigare.

Tips inför din beställning

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker du bör fundera över:

  • Tänk på hur många personer i ditt hushåll som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för vad du är beredd att betala för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Gå igenom och jämför antalet recept som ingår i de olika matkassarna.
  • Genom att tänka igenom dessa punkter kan du känna dig trygg i ditt val och hitta en matkasseleverans som passar just din familjes smak och behov.