Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vittskövle

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vittskövle

Vittskövle är en charmig liten ort i södra Sverige känd för sitt vackra slott, Vittskövle slott, som daterar sig tillbaka till medeltiden. Området är omgivet av frodig natur och bjuder på en lugn och härlig stämning. För de som bor här och söker efter smidiga lösningar för att få hem mat, finns det nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Matkassar är ett bekvämt sätt att få hem alla nödvändiga ingredienser för att laga goda middagar. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder just denna tjänst till Vittskövle. Du kan enkelt titta på betyg, utbud, priser och leveransalternativ, samt få information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi presenterar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta din perfekta matkasse

För att göra ditt val av matkasse enklare har vi sammanställt några tips som är bra att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar per vecka: Hur många måltider vill du att din matkasse ska täcka?
  • Budget: Tänk på vad du är villig att spendera på din matkasse varje vecka.
  • Betyg: Kolla företagets betyg på oberoende sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation av recept: Se till att det finns tillräckligt med variation i recepten så att du inte tröttnar.

Besök oss på matkassarna.se för att se vilka leverantörer som levererar till Vittskövle och hitta den matkasse som passar dig bäst. Vi gör det enklare för dig att njuta av goda, varierade måltider utan att behöva lämna ditt hem.