Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vittskövle

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vittskövle

Vittskövle är en charmig liten ort i södra Sverige känd för sitt vackra slott, Vittskövle slott, som daterar sig tillbaka till medeltiden. Området är omgivet av frodig natur och bjuder på en lugn och härlig stämning. För de som bor här och söker efter smidiga lösningar för att få hem mat, finns det nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Matkassar är ett bekvämt sätt att få hem alla nödvändiga ingredienser för att laga goda middagar. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder just denna tjänst till Vittskövle. Du kan enkelt titta på betyg, utbud, priser och leveransalternativ, samt få information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi presenterar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta din perfekta matkasse

För att göra ditt val av matkasse enklare har vi sammanställt några tips som är bra att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar per vecka: Hur många måltider vill du att din matkasse ska täcka?
  • Budget: Tänk på vad du är villig att spendera på din matkasse varje vecka.
  • Betyg: Kolla företagets betyg på oberoende sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation av recept: Se till att det finns tillräckligt med variation i recepten så att du inte tröttnar.

Besök oss på matkassarna.se för att se vilka leverantörer som levererar till Vittskövle och hitta den matkasse som passar dig bäst. Vi gör det enklare för dig att njuta av goda, varierade måltider utan att behöva lämna ditt hem.