Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vollsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vollsjö

Vollsjö är en charmig liten ort i Skåne län, känd för sin lugna atmosfär och vackra omgivningar. Här kan man njuta av landsbygdens frid och närhet till natur som inbjuder till promenader och utomhusaktiviteter. Det som också gör livet i Vollsjö enkelt och behagligt är möjligheten att få matkassar levererade direkt till hemmet. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du lätt jämföra olika matkasseleverantörer som erbjuder denna tjänst till Vollsjö. Vi har samlat betyg, utbud, priser och leveransvillkor för att göra valet enklare för dig. Du kan också se pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som leverantörerna har i sitt utbud.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som skall äta från matkassen. Det gör att du kan välja en storlek som passar just er.

  • Bestäm hur många middagar ni vill ha från matkassen varje vecka. Ska det räcka till vardagarna eller även helger?

  • Se över er budget för att hitta en matkasse som matchar både era smakpreferenser och plånbok.

  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten och maten.

  • Välj en matkasse som erbjuder antalet recept som passar er. Vill ni ha nya smaker varje vecka eller en enklare matplan?

Matkassarna.se är här för att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen för just din situation. Oavsett om du är ute efter något nytt att prova på matfronten, eller bara vill förenkla din vardag, så kan vi guida dig rätt. Använd vår webbplats för att hitta det bästa alternativet för hemleverans av matkassar till Vollsjö. Glöm inte att använda funktionen för att filtrera din sökning efter dina specifika preferenser och behov för att göra ditt val så enkelt som möjligt!