Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vollsjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vollsjö

Vollsjö är en charmig liten ort i Skåne län, känd för sin lugna atmosfär och vackra omgivningar. Här kan man njuta av landsbygdens frid och närhet till natur som inbjuder till promenader och utomhusaktiviteter. Det som också gör livet i Vollsjö enkelt och behagligt är möjligheten att få matkassar levererade direkt till hemmet. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du lätt jämföra olika matkasseleverantörer som erbjuder denna tjänst till Vollsjö. Vi har samlat betyg, utbud, priser och leveransvillkor för att göra valet enklare för dig. Du kan också se pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som leverantörerna har i sitt utbud.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som skall äta från matkassen. Det gör att du kan välja en storlek som passar just er.

  • Bestäm hur många middagar ni vill ha från matkassen varje vecka. Ska det räcka till vardagarna eller även helger?

  • Se över er budget för att hitta en matkasse som matchar både era smakpreferenser och plånbok.

  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten och maten.

  • Välj en matkasse som erbjuder antalet recept som passar er. Vill ni ha nya smaker varje vecka eller en enklare matplan?

Matkassarna.se är här för att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen för just din situation. Oavsett om du är ute efter något nytt att prova på matfronten, eller bara vill förenkla din vardag, så kan vi guida dig rätt. Använd vår webbplats för att hitta det bästa alternativet för hemleverans av matkassar till Vollsjö. Glöm inte att använda funktionen för att filtrera din sökning efter dina specifika preferenser och behov för att göra ditt val så enkelt som möjligt!