Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vrångö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vrångö

Vrångö är en vacker och avkopplande ö i Göteborgs södra skärgård, känd för sin fantastiska natur och lugna atmosfär. Ön är bilfri, vilket gör att besökare och boende tar sig runt till fots eller med cykel längs pittoreska vägar och stigar. Det är också ett populärt resmål för dagsutflykter på grund av dess vackra stränder och möjlighet till fiske. Att bo på Vrångö innebär att man får en känsla av lugn och enkel skärgårdsliv men med stadens bekvämligheter inte alltför långt borta. För de som bor på ön och vill förenkla vardagen ytterligare, är matkassar med hemleverans en bekväm och tidseffektiv lösning.

Matkasser till Vrångö

Välkommen till matkassarna.se, en tjänst där du kan jämföra alla leverantörer av matkassar med hemleverans till Vrångö. Här på vår webbsida kan du enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov. Du får en överblick över olika aspekter som:

 • Betyg: Se vad andra kunder tycker om tjänsten.
 • Utbud: Vilka olika typer av matkassar finns tillgängliga.
 • Priser: Jämför kostnaderna för olika leverantörer.
 • Leverans: Kontrollera vilka dagar och tider som gäller för leverans till Vrångö.
 • Pris per portion: Förstå kostnaden för varje måltid.
 • Aktuell rabattkod: Spar pengar med tillgängliga rabatter.
 • Typ av matkassar: Välj mellan vegetarian, vegan, lågkalori och många andra alternativ.

Saker att tänka på

Innan du beställer din matkasse, finns det några saker att tänka på för att hitta alternativet som passar bäst för just din situation:

 • Antalet personer: Hur många ska måltiderna räcka till?
 • Hur många middagar i veckan: Hur ofta vill du laga mat hemifrån?
 • Er budget: Hur mycket vill och kan du spendera på maten?
 • Företagets betyg på Trustpilot: Vad säger andra kunder om leverantörens service och matkvalitet?
 • Antal recept: Vill du ha variation och nya recept varje vecka eller hålla dig till klassikerna?

Genom att använda matkassarna.se, kan du känna dig trygg i att du kommer hitta den bästa matkassen för just dig. Ta del av vårt enkla och användarvänliga system för att göra din vardag på Vrångö ännu lite skönare.