Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Yngsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Yngsjö

Yngsjö är en liten idyllisk ort belägen i Skåne län, nära Åhus och kristallklara vatten vid Hanöbukten. Orten är känd för sin vackra natur, lugna atmosfär och långa sandstränder som lockar både turister och lokalbefolkning. Yngsjö är också uppskattat för sina pittoreska hus och den trivsamma bykänslan. Att leva eller semestra här innebär en nära kontakt med natur och skärgårdsliv, men också tillgänglighet till lokalt producerade livsmedel och närheten till större städer som Kristianstad. Matintresset är stort och möjligheten att få härlig mat levererad ända fram till dörren är något som uppskattas av många invånare. På matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till Yngsjö och njuta av både kvalitet och bekvämlighet i din matlagning.

Matkassar hem till dörren i Yngsjö

Välkommen till matkassarna.se! Här hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt hem till dig i Yngsjö. På vår sida får du en överblick över olika leverantörers betyg, utbud av matkassar, priser och aktuella rabattkoder. Vi gör det smidigt för dig att välja rätt matkasse, oavsett om du är ute efter något för en liten familj, större hushåll eller speciella kostbehov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Antalet personer: Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Middagar i veckan: Hur många måltider vill ni ha ingredienser till per vecka?
  • Budget: Hur mycket vill ni spendera på matkassen?
  • Kundbetyg: Titta på leverantörens betyg på sajter som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Vill du ha många nya recept att testa varje vecka eller föredrar du en enklare matkasse?

Tänk på dessa saker för att hitta en matkasse som är anpassad efter just din familjs behov och livsstil. Lycka till med ditt val!