Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Yngsjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Yngsjö

Yngsjö är en liten idyllisk ort belägen i Skåne län, nära Åhus och kristallklara vatten vid Hanöbukten. Orten är känd för sin vackra natur, lugna atmosfär och långa sandstränder som lockar både turister och lokalbefolkning. Yngsjö är också uppskattat för sina pittoreska hus och den trivsamma bykänslan. Att leva eller semestra här innebär en nära kontakt med natur och skärgårdsliv, men också tillgänglighet till lokalt producerade livsmedel och närheten till större städer som Kristianstad. Matintresset är stort och möjligheten att få härlig mat levererad ända fram till dörren är något som uppskattas av många invånare. På matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till Yngsjö och njuta av både kvalitet och bekvämlighet i din matlagning.

Matkassar hem till dörren i Yngsjö

Välkommen till matkassarna.se! Här hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt hem till dig i Yngsjö. På vår sida får du en överblick över olika leverantörers betyg, utbud av matkassar, priser och aktuella rabattkoder. Vi gör det smidigt för dig att välja rätt matkasse, oavsett om du är ute efter något för en liten familj, större hushåll eller speciella kostbehov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Antalet personer: Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Middagar i veckan: Hur många måltider vill ni ha ingredienser till per vecka?
  • Budget: Hur mycket vill ni spendera på matkassen?
  • Kundbetyg: Titta på leverantörens betyg på sajter som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Vill du ha många nya recept att testa varje vecka eller föredrar du en enklare matkasse?

Tänk på dessa saker för att hitta en matkasse som är anpassad efter just din familjs behov och livsstil. Lycka till med ditt val!