Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ystad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ystad

Ystad är en charmig småstad på Skånes sydkust med kullerstensgator, färgglada hus och en rik historia som andas genom de gamla byggnaderna och de anrika monumenten. Staden är omgiven av vacker natur och lantlig idyll, som skapar en perfekt balans för invånarna mellan stadsliv och lugnet från landsbygden. För de boende i Ystad erbjuder vi på matkassarna.se en enkel och praktisk tjänst för att hitta den bästa matkassen med hemleverans. Oavsett om du är ute efter klassiska svenska rätter eller vill utforska nya smaker finns det en matkasse som passar just dina behov.

hitta din matkasse i Ystad

Hos oss på matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som levereras direkt till din dörr i Ystad. Vi har samlat och jämfört de bästa leverantörerna för att du ska kunna göra ett välgrundat val. När du surfar på vår sajt kommer du snabbt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabatter och vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga. All denna information hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil.

Tips innan du beställer

När du ska välja en matkasse är det några saker du bör tänka på. Här är några tips för att hjälpa dig på vägen:

  • Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Tänk på hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska omfatta.
  • Fastställ en budget för din matkasse och försök att hitta en leverantör som matchar denna.
  • Kika på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Överväg antalet recept som ingår och om variationen passar din smak.
  • Att beställa matkasse är ett smidigt sätt att spara tid i vardagen, och vårt mål är att göra processen så enkel som möjligt för dig. Vi hoppas att du hittar en matkasse som berikar din matlagning och ger dig mer tid över till annat, kanske att njuta av Ystads underbara omgivningar.