Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ystad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ystad

Ystad är en charmig småstad på Skånes sydkust med kullerstensgator, färgglada hus och en rik historia som andas genom de gamla byggnaderna och de anrika monumenten. Staden är omgiven av vacker natur och lantlig idyll, som skapar en perfekt balans för invånarna mellan stadsliv och lugnet från landsbygden. För de boende i Ystad erbjuder vi på matkassarna.se en enkel och praktisk tjänst för att hitta den bästa matkassen med hemleverans. Oavsett om du är ute efter klassiska svenska rätter eller vill utforska nya smaker finns det en matkasse som passar just dina behov.

hitta din matkasse i Ystad

Hos oss på matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som levereras direkt till din dörr i Ystad. Vi har samlat och jämfört de bästa leverantörerna för att du ska kunna göra ett välgrundat val. När du surfar på vår sajt kommer du snabbt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabatter och vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga. All denna information hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil.

Tips innan du beställer

När du ska välja en matkasse är det några saker du bör tänka på. Här är några tips för att hjälpa dig på vägen:

  • Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Tänk på hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska omfatta.
  • Fastställ en budget för din matkasse och försök att hitta en leverantör som matchar denna.
  • Kika på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Överväg antalet recept som ingår och om variationen passar din smak.
  • Att beställa matkasse är ett smidigt sätt att spara tid i vardagen, och vårt mål är att göra processen så enkel som möjligt för dig. Vi hoppas att du hittar en matkasse som berikar din matlagning och ger dig mer tid över till annat, kanske att njuta av Ystads underbara omgivningar.