Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ytterby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ytterby

Ytterby är en charmig liten ort belägen på den vackra Västkusten nära Kungälv. Här finns en underbar blandning av natur och småstadscharm, där du kan njuta av närheten till havet och skärgården. Att leva i Ytterby innebär att du har det bästa av två världar, lugnet från en mindre ort men också närhet till storstadens utbud. För de boende i Ytterby som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. Matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer, se deras betyg, utbud av matkassar, priser, samt få information om aktuella rabattkoder och priser per portion. Allt för att göra ditt val lättare!

Finn din matkasseleverantör

För att hitta den bästa matkasseleverantören för just dig, har vi på Matkassarna.se samlat en utförlig och överskådlig lista. I Ytterby har du tillgång till flera tjänster som levererar matkassar direkt hem till din dörr. Du kan snabbt få en överblick över vad varje leverantör har att erbjuda genom att titta på betyget, utbudet, priser och leveransalternativ. Vi gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just din smak och dina behov, oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, familjekassar eller snabba middagslösningar.

Tips innan du beställer en matkasse:

  • Bestäm antalet personer som ska äta från matkassen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse.
  • Läs omdömen och se betyget företaget har på Trustpilot.
  • Titta på antalet och variationen av recept som ingår.

Hitta den perfekta matkassen

På Matkassarna.se är det lätt att jämföra olika matkassealternativ. Ange bara Ytterby som din leveransort så kan vi hjälpa dig att hitta tillgängliga leverantörer. Med vår sajt kan du snabbt och enkelt se vilken matkasse som passar för just din livsstil. Vare sig du är ute efter en kasse för en snabb middag efter jobbet, eller om du söker inspiration till att prova nya recept, kan du hitta något som passar dig. Välkommen att utforska ditt nästa måltidsäventyr med oss!