Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ytterby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ytterby

Ytterby är en charmig liten ort belägen på den vackra Västkusten nära Kungälv. Här finns en underbar blandning av natur och småstadscharm, där du kan njuta av närheten till havet och skärgården. Att leva i Ytterby innebär att du har det bästa av två världar, lugnet från en mindre ort men också närhet till storstadens utbud. För de boende i Ytterby som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. Matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer, se deras betyg, utbud av matkassar, priser, samt få information om aktuella rabattkoder och priser per portion. Allt för att göra ditt val lättare!

Finn din matkasseleverantör

För att hitta den bästa matkasseleverantören för just dig, har vi på Matkassarna.se samlat en utförlig och överskådlig lista. I Ytterby har du tillgång till flera tjänster som levererar matkassar direkt hem till din dörr. Du kan snabbt få en överblick över vad varje leverantör har att erbjuda genom att titta på betyget, utbudet, priser och leveransalternativ. Vi gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just din smak och dina behov, oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, familjekassar eller snabba middagslösningar.

Tips innan du beställer en matkasse:

  • Bestäm antalet personer som ska äta från matkassen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse.
  • Läs omdömen och se betyget företaget har på Trustpilot.
  • Titta på antalet och variationen av recept som ingår.

Hitta den perfekta matkassen

På Matkassarna.se är det lätt att jämföra olika matkassealternativ. Ange bara Ytterby som din leveransort så kan vi hjälpa dig att hitta tillgängliga leverantörer. Med vår sajt kan du snabbt och enkelt se vilken matkasse som passar för just din livsstil. Vare sig du är ute efter en kasse för en snabb middag efter jobbet, eller om du söker inspiration till att prova nya recept, kan du hitta något som passar dig. Välkommen att utforska ditt nästa måltidsäventyr med oss!