Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Arboga

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Arboga

Arboga är en charmig småstad som ligger i Västmanland, vid Arbogaån. Staden har en lång historia som går tillbaka till medeltiden och är rik på kultur och vackra gamla byggnader. För de som bor i Arboga och vill ha en enklare vardag kan det vara värt att utforska möjligheterna för matkasseleverans direkt till hemmet. En matkasse kan inte bara spara tid, den kan också ge inspiration till nya smaker och rätter. Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dig och din familj, och många leverantörer levererar faktiskt även till Arboga.

Upptäck matkassar i Arboga

Här på matkassarna.se, är vi stolta över att erbjuda en tjänst som gör det lättare för personer i Arboga att välja den perfekta matkassen för deras livsstil. Oavsett om ni är en stor familj, ett par, eller kanske bara söker efter något för dig själv, så kan du hitta vad du behöver här. På vår sajt kan du jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans i Arboga. Vi samlar viktig information som: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du enkelt utforska vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske matkassar med fokus på träning och hälsa.

Tänk på detta innan du beställer

Innan du beställer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera över för att få den bästa möjliga upplevelsen. Här är några tips:

 • Antal personer: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
 • Budget: Titta på vad de olika matkassarna kostar och välj en som passar din ekonomi.
 • Betyg: Läs recensioner och kolla betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och leverantören.
 • Antal recept: Fundera på om du vill ha mycket variation eller om några få utvalda rätter är tillräckligt.

Har du nu blivit redo att börja utforska matkassarnas värld? Ta en titt i listan ovan för att hitta din nästa matkasse som passar perfekt för dina middagar och gör din vardag lite enklare!