Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hakenäset

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hakenäset

Hakenäset är en trivsam plats som erbjuder sina invånare en lugn och naturskön omgivning. Omringad av vacker natur och utmärkta möjligheter till friluftsliv, blir livet här både avkopplande och hälsosamt. För de som bor i Hakenäset och vill förenkla vardagen ytterligare finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Oavsett om ni är en familj som söker efter nya smakupplevelser eller bara vill spara tid i vardagen, har du möjlighet att hitta en matkasse som passar just dina behov genom oss på matkassarna.se.

Upptäck hemleverans av matkassar i Hakenäset

på vår hemsida matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Hakenäset. Vår jämförelsetjänst är till för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för just dig. Kolla in den praktiska listan ovanför där du får en bra överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser och mycket mer. Vi ger dig även tillgång till viktig information som pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka sorters matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker ekologiska val, vegetariska alternativ eller familjekassar.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är som ska äta. Välj en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många måltider ni vill ha i veckan. Vill ni ha middagar för varje dag, eller kanske bara några få?
  • Se över eran budget. Hur mycket vill ni lägga på mat varje vecka?
  • Kolla upp leverantörens betyg. Webbsidor som Trustpilot kan hjälpa er att se vad andra kunder tycker om matkassen.
  • Utvärdera antalet recept som kommer med matkassen. Är ni intresserade av att prova många nya rätter, eller föredrar ni färre och kanske enklare recept?

Att välja rätt matkasse kan göra en stor skillnad i vardagen. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta en smidig och anpassad lösning för dina middagar, direkt hem till din dörr i Hakenäset. Lycka till!