Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Hamburgsund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Hamburgsund

Hamburgsund, en pittoresk ort på den västsvenska kusten, är känt för sitt charmiga fiskeläge och de vackra omgivningarna med både skärgård och öppet hav. Orten utgör en del av Tanum kommun i Västra Götalands län och är en plats där natur och matkultur blandas för att skapa en unik miljö. Att bo i Hamburgsund innebär närhet till havet och tillgång till färsk fisk och skaldjur direkt från lokala fiskare. Nu finns det också möjlighet att förenkla matlagningen genom hemleverans av matkassar som erbjuder varierade och smakrika recept. På matkassarna.se kan du hitta en översikt över matkassarna som levererar just till Hamburgsund. Vi hjälper dig att jämföra leverantörerna baserat på betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och om det finns några aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns att välja mellan, allt för att ditt beslut ska bli så enkelt som möjligt!

Tips innan du beställer matkasse

  • Tänk på hur många som ska äta från matkassen. Är ni en stor familj, ett par eller en ensamhushåll? Välj storlek på matkassen därefter.
  • Bestäm hur många middagar ni vill laga i veckan. Det finns kassar från bara ett par dagar till hela veckans måltider.
  • Sätt upp en budget. Matkassar kommer i olika prisklasser och det är bra att vet vad man är beredd att betala.
  • Kolla upp leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot. Det ger en bra indikation på företagets service och kvalitet.
  • Vad gillar du för slags mat? Se över utbudet av recept som följer med matkassen. Vill du ha klassisk husmanskost, vegetariskt eller kanske experimentera med nya kök?

Vi på Matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för just din livsstil och dina smakpreferenser. Utforska vårt utbud, och låt oss ta dig ett steg närmare måltider som är både läckra och enkla att förbereda. Oavsett om du bor mitt i natursköna Hamburgsund eller i dess närhet, så finns det idag goda möjligheter att få maten levererad direkt till din dörr.