Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Haninge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Haninge

Haninge är en vacker kommun söder om Stockholm som erbjuder underbar natur och en levande stadsmiljö. Här finns flera grönområden och närhet till havet, vilket ger ett lugnt och skönt boende. Samtidigt har Haninge ett rikt utbud av butiker och service, vilket gör det enkelt att leva och trivas. För de som bor i Haninge och letar efter ett smidigt sätt att få maten direkt till dörren är en matkasse med hemleverans ett perfekt alternativ. Det är både bekvämt och tidseffektivt. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som erbjuder matkassar i Sverige och här kan du enkelt hitta en som levererar till Haninge.

Bästa matkassen för dig i Haninge

Vill du hitta en matkasse som passar just dina behov? Då har du kommit rätt! På matkassarna.se hjälper vi dig att få överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabatter och vilka typer av matkassar som finns att välja på. Vi presenterar information om leverantörerna så att du kan välja den bästa matkassen för dig och din familj.

Tips när du beställer matkasse

  • Antal personer: Välj en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Avgör hur många dagar du vill ha matkassar levererade.
  • Budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Omdömen: Leta efter företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra tycker.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår varje vecka.

För att göra ditt val lättare kan du på vår hemsida jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som levereras direkt hem till din dörr i Haninge. Så ta en titt och se vilken matkasse som passar just dig bäst!