Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Högsby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Högsby

Högsby är en charmig liten ort i hjärtat av Småland, där trädens sus och älvarnas porlande är en del av vardagen. Här lever invånarna nära naturen och sätter värde på lokala produkter och tjänster. Ett tätortssamhälle med närhet till skog och vattendrag samt den vackra Högsbyån som flyter igenom. När du bor i Högsby och vill förenkla din vardag med matinköp kan du med fördel välja en matkasse med hemleverans. Det är ett modernt och bekvämt sätt att få hem alla ingredienser du behöver för att laga goda måltider. Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst till Högsby. På vår sida kan du enkelt se vilka som levererar till just din ort, samt få information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som erbjuds.

Att välja rätt matkasse för dig

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse finns det några saker att tänka på. Du bör fundera över antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska räcka till. Det är också bra att ha en budget i åtanke samt att titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen kan antalet recept som ingår och deras variationsrikedom vara avgörande för ditt val. Alla dessa faktorer spelar in för att du ska hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål.

Tips när du väljer matkasse

  • Tänk på hur mycket mat du faktiskt behöver för att minska matsvinn.
  • Välj en kasse som matchar din matlagningsnivå och hur mycket tid du vill lägga på att laga mat.
  • Se över om leverantören erbjuder specialkost om du har allergier eller följer en speciell diet.
  • Kolla även om du kan pausa eller ändra leverans om du exempelvis ska resa bort.
  • Glöm inte att använda ev. rabattkod vid din första beställning för att spara pengar.