Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rydsgård

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rydsgård

Rydsgård är en mysig liten ort i Skurups kommun, belägen i södra Sveriges vackra landskap. Med dess charmiga närhet till både naturen och Öresund, erbjuder Rydsgård en lugn boendemiljö för dess invånare. För de som bor i området och är intresserade av att förenkla sin vardag genom att få maten levererad direkt till dörren, finns nu tjänsten matkassarna.se. Vi gör det enkelt för Rydsgårdsbor att jämföra och hitta den matkasse som passar deras behov bäst, med hemleverans.

Upptäck matkassar i Rydsgård

På matkassarna.se kan du som bor i Rydsgård hitta olika leverantörer av matkassar och enkelt jämföra dem med varandra. Vi presenterar en lista där du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, samt pris per portion. Om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja visas även det, så du kan göra din matkassebeställning till ett ännu bättre pris. Vi beskriver också vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariskt, ekologiskt, lågkalori eller familjeanpassade alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på några saker för att göra valet lättare och mer anpassat för dig och din familj. Fundera över antalet personer som ska äta, och hur många middagar i veckan ni önskar ha mat för. Sätt gärna upp en budget för att veta vad du kan lägga på maten varje vecka. Det är också viktigt att titta på företagets betyg på Trustpilot, så du kan se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår i varje matkasse för att garantera variation och inspiration i din matlagning.