Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skärhamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skärhamn

Skärhamn är en pittoresk liten ort på västkusten, känd för sina vackra vyer och sin maritima charm. Här kan invånare som är intresserade av god, näringsrik och enkel matlagning dra nytta av matkassetjänster med hemleverans. I Skärhamn kan det vara en fröjd att avsluta dagen med en hemlagad middag som tar in havets närhet i matupplevelsen, utan stressen av att behöva planera och handla ingredienser.

Hitta din matkasse i Skärhamn

matkassarna.se gör vi det enkelt för dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till dörren i Skärhamn. Du kan snabbt få en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta av maten.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Sätt en budget för din matkasse för att hitta ett alternativ som passar din ekonomi.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att veta vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Tänk på hur många olika recept du vill ha i din matkasse så det passar din tillagningsfrekvens och variation i köket.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Vårt mål på matkassarna.se är att hjälpa dig genom att tillhandahålla all nödvändig information för att göra ett välgrundat val. Så kika runt på vår sida och hitta matkassen som passar just dina behov och önskemål. Smaklig måltid!