Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skärhamn

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skärhamn

Skärhamn är en pittoresk liten ort på västkusten, känd för sina vackra vyer och sin maritima charm. Här kan invånare som är intresserade av god, näringsrik och enkel matlagning dra nytta av matkassetjänster med hemleverans. I Skärhamn kan det vara en fröjd att avsluta dagen med en hemlagad middag som tar in havets närhet i matupplevelsen, utan stressen av att behöva planera och handla ingredienser.

Hitta din matkasse i Skärhamn

matkassarna.se gör vi det enkelt för dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till dörren i Skärhamn. Du kan snabbt få en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta av maten.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Sätt en budget för din matkasse för att hitta ett alternativ som passar din ekonomi.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att veta vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Tänk på hur många olika recept du vill ha i din matkasse så det passar din tillagningsfrekvens och variation i köket.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Vårt mål på matkassarna.se är att hjälpa dig genom att tillhandahålla all nödvändig information för att göra ett välgrundat val. Så kika runt på vår sida och hitta matkassen som passar just dina behov och önskemål. Smaklig måltid!