Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stockholm-Globen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stockholm-Globen

Stockholm-Globen, känd för sin ikoniska sfäriska arena, är inte bara en plats för stora evenemang och konserter men också ett trevligt bostadsområde. Belägen bara några minuter från Stockholms innerstad, kan invånare njuta av närheten till både stadspuls och lugnare områden. För de som bor i Globen-området och vill förenkla vardagen erbjuds möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Tänk dig att slippa planera middagar och istället få dem levererade hem – ett smidigt sätt att både spara tid och prova nya recept.

Hitta din matkasse i Stockholm-Globen

Hej och välkomna till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Stockholm-Globen. Hos oss kan du enkelt få en överblick över olika alternativ baserat på betyg, utbud, pris, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Använd vår sajt för att jämföra och hitta den matkasse som passar just dina behov och din smak!

Några saker att tänka på

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några punkter att fundera över. Först och främst, tänk på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar per vecka ni önskar ha förberedda. Detta hjälper dig att välja rätt storlek på matkassen. Sedan är det dags att se över er budget, för att hitta en matkasse som passar ekonomiskt. Glöm inte att kontrollera leverantörens betyg på sidor som Trustpilot, så att du vet att de är pålitliga. Slutligen, ta en titt på antal recept som matkassen erbjuder, så att du får den variation som du önskar i din vardag.

För att göra det ännu enklare för dig, kan du på vår hemsida matkassarna.se, direkt se och jämföra vilka matkassar som finns tillgängliga för Globen-området. Gör som många andra stockholmare och förenkla din matplanering redan idag!