Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stockholm-Globen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stockholm-Globen

Stockholm-Globen, känd för sin ikoniska sfäriska arena, är inte bara en plats för stora evenemang och konserter men också ett trevligt bostadsområde. Belägen bara några minuter från Stockholms innerstad, kan invånare njuta av närheten till både stadspuls och lugnare områden. För de som bor i Globen-området och vill förenkla vardagen erbjuds möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Tänk dig att slippa planera middagar och istället få dem levererade hem – ett smidigt sätt att både spara tid och prova nya recept.

Hitta din matkasse i Stockholm-Globen

Hej och välkomna till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Stockholm-Globen. Hos oss kan du enkelt få en överblick över olika alternativ baserat på betyg, utbud, pris, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Använd vår sajt för att jämföra och hitta den matkasse som passar just dina behov och din smak!

Några saker att tänka på

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några punkter att fundera över. Först och främst, tänk på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar per vecka ni önskar ha förberedda. Detta hjälper dig att välja rätt storlek på matkassen. Sedan är det dags att se över er budget, för att hitta en matkasse som passar ekonomiskt. Glöm inte att kontrollera leverantörens betyg på sidor som Trustpilot, så att du vet att de är pålitliga. Slutligen, ta en titt på antal recept som matkassen erbjuder, så att du får den variation som du önskar i din vardag.

För att göra det ännu enklare för dig, kan du på vår hemsida matkassarna.se, direkt se och jämföra vilka matkassar som finns tillgängliga för Globen-området. Gör som många andra stockholmare och förenkla din matplanering redan idag!