Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Vellinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Vellinge

Vellinge är en charmig kommun i Skåne län, känd för sina vackra stränder och natursköna områden. Med närhet till både hav och landsbygd erbjuder Vellinge ett lugnt boende med bra livskvalitet. I denna idylliska kommun kan man även njuta av fördelen med bekväm hemleverans av matkassar. Att få maten levererad till dörren är perfekt för dig som bor i Vellinge och söker ett enklare sätt att hantera vardagens måltider.

Finna matkasse för hemleverans i Vellinge

Hos oss på matkassarna.se gör vi det enklare för dig att välja en matkasse som passar dina behov. Vi samlar och jämför leverantörer som kan leverera direkt till din dörr i Vellinge. På vår sida kan du snabbt få en översikt av de viktigaste faktorerna såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Vi listar även vilka sorters matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mer exklusiva gourmetkassar.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Ha er budget i åtanke, så att matkassen passar er ekonomi.
  • Leta efter företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över hur många olika recept ni önskar per vecka för variationens skull.

Genom att välja en matkasse med omsorg kan du göra vardagen både enklare och roligare. Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse i Vellinge som bäst uppfyller dina önskemål och behov.