Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Vellinge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Vellinge

Vellinge är en charmig kommun i Skåne län, känd för sina vackra stränder och natursköna områden. Med närhet till både hav och landsbygd erbjuder Vellinge ett lugnt boende med bra livskvalitet. I denna idylliska kommun kan man även njuta av fördelen med bekväm hemleverans av matkassar. Att få maten levererad till dörren är perfekt för dig som bor i Vellinge och söker ett enklare sätt att hantera vardagens måltider.

Finna matkasse för hemleverans i Vellinge

Hos oss på matkassarna.se gör vi det enklare för dig att välja en matkasse som passar dina behov. Vi samlar och jämför leverantörer som kan leverera direkt till din dörr i Vellinge. På vår sida kan du snabbt få en översikt av de viktigaste faktorerna såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Vi listar även vilka sorters matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mer exklusiva gourmetkassar.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Ha er budget i åtanke, så att matkassen passar er ekonomi.
  • Leta efter företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över hur många olika recept ni önskar per vecka för variationens skull.

Genom att välja en matkasse med omsorg kan du göra vardagen både enklare och roligare. Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse i Vellinge som bäst uppfyller dina önskemål och behov.